default_mobilelogo

Dat de huid van kaaimannen erg geliefd is bij stropers is algemeen bekend. Ook dat stropers zich vaak vroeg in de ochtend of laat in de avond naar het bos begeven om hun illegale activiteiten uit te oefenen. Onze Kaaimannen zijn ook nogal eens erg vroeg en laat in het bos of op de weg te vinden. Omdat wij erg zuinig zijn op onze leden en ze zeker niet ten prooi willen laten vallen aan stropers is eind 2013 naar een oplossing gezocht om de dure huid van De Kaaimannen te beschermen.

We vonden toen een gewillig oor bij Mervo Sport Roosendaal, die aanbood alle Kaaimannen opnieuw te kleden en in de zomer en winter hun huid te bedekken en zo minder aantrekkelijk te maken voor stropers. Inmiddels zijn we drie jaar verder, is de groep Kaaimannen en -vrouwen, ondanks dat er geen nesten gesignaleerd zijn, uitgebreid met nieuwe leden en zijn sommige Kaaimannen wat (lees: ergens) gegroeid. Het was dan ook een vurige wens om alle Kaaimannen en -vrouwen in nieuwe kleding te steken.

Opnieuw konden we rekenen op de steun van onze trouwe sponsor Mervo Sport Roosendaal en ook Importautos BV uit Roosendaal stak ons als nieuwe kledingsponsor de helpende hand toe. Het resultaat mag er opnieuw wezen en wij zijn Mervo Sport Roosendaal en Importauto's BV uit Roosendaal enorm dankbaar voor hun genereuze gebaar!


We zullen de naam van onze sponsoren via onze kleding op de verschillende toertochten op de weg als in het bos in binnen- en buitenland met veel trots uitdragen!

Mervo Sport Roosendaal en Importauto's BV: ENORM BEDANKT !         

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: