Even voorstellen

Wij zijn een leuke groep met fiets enthousiastelingen van diverse niveaus. Rond 1996 begonnen als een kleine vrienden club op de mountainbike en ondertussen uitgegroeid tot een club met +/- 50 leden verdeeld over 2 disciplines van de wielersport, mountainbiken en wielrennen.

Op de mountainbike wordt er op zondagmorgen rond 09:00 uur vertrokken vanaf Talentencentrum Zuidwest Nederland, Sportpark Vierhoeven, Roosendaal.
Op de racefiets wordt er op zondagmorgen om 08.30 uur vertrokken vanaf de Polar Bear op de Kade. In het winterseizoen zal de wegploeg voornamelijk op de mountainbike rijden.

Naast de wekelijkse trainingen en regionale toertochten, kiest de wegploeg elk jaar een aantal uitdagingen. Zo gaan een aantal Kaaimannen ook dit jaar weer klassiekers zoals Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik rijden. In de zomer nemen we net ook weer deel aan de Volksronde in Roosendaal.

In september nemen we met een aantal Kaaimannen deel aan ColSensation (een evenement van Stichting Team Doelbewust) en gaat we een aantal keren naar de top van de Mont Ventoux klimmen om de strijd tegen kanker te steunen.

Zowel voor mountainbikers als wielrenners bieden de Kaaimannen dus genoeg activiteiten om van fietsen te genieten. Vooral genieten van de wielersport is de drijfveer voor onze club. Ben je ook een fietsfanaat en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij onze vereniging, fiets dan een keertje met ons mee en ervaar onze fantastische sfeer.

Lijkt het je leuk om een keer mee te fietsen sluit vrijblijvend een keer aan of stuur een berichtje.

Tot snel!

Scroll naar boven