default_mobilelogo

Zoals elk jaar kiezen De Kaaimannen voor een deel van de opbrengst van de City Mountainbike Toertocht een goed doel wat ze willen steunen. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om Team Groenhuyzen fietst voor Parkinson een mooie donatie te geven van € 300,=. Zij gaan op 7 september 2019 Bike for Parkinson in Zuid-Limburg fietsen om de strijd tegen Parkinson te steunen:
Om hiervoor geld in te zamelen organiseert Team Groenhuyzen op 22 juni aanstaande een feest: 

 

Feesten en fietsen voor Parkinson

Wij, Team Groenhuysen, gaan feesten en fietsen voor Parkinson.
Het feest vindt plaats op zaterdag 22 juni van 20:00 tot 01:00 uur bij Sieben Recreatie in Roosendaal. Kaarten voor het feest kosten 29,50 per stuk (exclusief 1,21 euro reserveringskosten). Voor dat geld krijg je toegang tot het feest, hapjes en 6 standaard consumpties. Dansende feestvierders kunnen losgaan op de dansvloer met muziek van DJ Nik. Voor de feestvierders die liever gezellig met anderen willen praten is er een loungeruimte.
Per kaart gaat ongeveer 6 euro naar het goede doel, Bike voor Parkinson (Fiets Parkinson de wereld uit!) dat plaats vindt op zaterdag 7 september 2019 in Zuid-Limburg. Bike voor Parkinson werkt samen met Boogie’s extreme van Michael Boogerd.

Kaarten voor het feest kun je via deze link bestellen. Wil je ons buiten het feest om sponsoren, dan kan dat direct op deze link: Groenhuysen fietst voor Parkinson

 

De Kaaimannen wensen Team Groenhuyzen fietst voor Parkinson heel veel succes !