default_mobilelogo

Directeur Bap Hop van importautos.nl is door voorzitter van wieler- en ontspanningsvereniging de Kaaimannen, Carlo Schepers verblijd met een wielershirt. Bap Hop is de shirtsponsor van de Kaaimannen en trots dat hij dat mag zijn voor de Kaaimannen. “Sponsoring doe je voor je naamsbekendheid. Met de Kaaimannen weet ik zeker dat importautos.nl regelmatig in beeld komt.” geeft Bap Hop aan als belangrijkste reden shirtsponsor te willen zijn.

De Kaaimannen staan bekend als een actieve, sociale wielervereniging die erg veel organiseren. Naast het wekelijks fietsen over de West-Brabantse wegen, met zo’n 50 leden, komen de Kaaimannen regelmatig in het nieuws. “Dit heeft ook een positieve uitstraling op mijn bedrijf” aldus Bap. “Het shirt zal een prominente plaats krijgen op ons kantoor”.

Voorzitter Carlo Schepers is trots op het sponsorcontract dat voor drie jaar is afgesproken. importautos.nl is daarmee een betrouwbare partner van de Kaaimannen. “We doen er veel aan steeds positief in het nieuws te komen, we hebben een goede naam in onze regio” Toch blijven we vooral een wielervereniging, waarbij de leden  fietsen, dat is wat ons bind!

 

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: