default_mobilelogo

Zondag 04 augustus 2019: De Draai Tour Classic

Voor iedereen die graag fietst, op de weg of in het bos, heeft De Draai iets leuks in petto! Sinds 2017 zet het organisatiecomité van De Draai namelijk een nieuwe koers in en bij deze koers hoort ook een avontuurlijke wielerdag op de zondag voor de traditionele Draai-maandag.

De Draai van de Kaai organiseert dan samen met De Kaaimannen een aantal leuke toertochten over diverse afstanden, dus voor ieder wat wils. Zo kun je op zondag alvast “warmdraaien” op weg naar de traditionele Draai-maandag!

 

 

Race toertochten
De drie race toertochten zijn uitgezet in onze mooie regio West-Brabant, over 3 afstanden (90, 130 en 170 km). Zonder uitzondering mooie routes waarmee iedere liefhebber aan zijn of haar trekken komt. De langste route loopt onder andere via de Moerdijkbrug en de Kiltunnel.


Mountainbike tourtochten
De drie Mountainbike Toertochten zijn ook zeer aantrekkelijk. Er zijn drie varianten (35, 55 en 75 km). De kortste MTB route is bijzonder en gaat voor 80% over onverhard terrein binnen de stadsgrenzen van Roosendaal. De langste MTB route biedt veel uitdaging voor doorgewinterde bikers en koppelt op fraaie wijze de trails rond Bergen op Zoom, de klimmetjes van Huijbergen en de Rucphense Heide aan elkaar. Alle afstanden zijn uitgepijld, behalve de mountainbiketocht van 75 km, deze zal op GPS worden verreden.


Wil je graag deelnemen met je vrienden, toerclub of collega’s? Schrijf je dan op tijd in via de website van De Draai!

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: