default_mobilelogo
"Na inspanning, ontspanning!"

Laatste Kaaimannen nieuws

Goed doel City MTB Toertocht 2019

Lees meer.....

Foto's City MTB TT 2019


Lees meer.....

 

Gallerij

City MTB Toertocht 17 maart

Lees meer.....

Even voorstellen

Wij zijn een groep met fiets enthousiastelingen van diverse niveaus. Rond 1996 begonnen als een kleine vrienden club op de mountainbike en ondertussen uitgegroeid tot een club met +/- 40 leden verdeeld over 2 disciplines van de wielersport.

Iedere zondag wordt er rond 09:00 uur vertrokken vanaf Talentencentrum Zuidwest Nederland, Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 3, 4707 RA Roosendaal. In het winterseizoen voornamelijk op de mountainbike voor eigen ritten of MTB-toertochten in de regio. Hoogtepunt van ons MTB-seizoen is onze eigen City MTB Toertocht: Een MTB toertocht in maart met veel deelnemers over ca. 25 of ca. 45 kilometer die je op de mooiste plekjes in en om Roosendaal brengt waar je normaal nooit komt.

In het voorjaar splitst de groep zich op in een weg- en bosploeg. Naast de wekelijkse trainingen en regionale toertochten, kiest de wegploeg elk jaar een aantal uitdagingen. Zo gaan een aantal Kaaimannen ook dit jaar weer klassiekers als Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik rijden. In de zomer gaan er ook weer Kaaimannen de beroemde Stelvio-pas in Zuid-Tirol beklimmen en nemen we net ook weer deel aan de Volksronde in Roosendaal. In september nemen we met een team Kaaimannen deel aan ColSensation, een evenement van Stichting Team Doelbewust, en gaat we een aantal keren naar de top van de Mont Ventoux klimmen om de strijd tegen kanker te steunen.

Zowel voor mountainbikers als wegfietsers bieden de Kaaimannen dus genoeg activiteiten om van fietsen te genieten. Vooral genieten van de wielersport is de drijfveer voor onze club. Ben je ook fietsfanaat en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij onze vereniging, neem dan beslist ook even een kijkje.

Bedankt voor je bezoek aan onze site!

Je bent nu ingelogd op de afgeschermde omgeving van onze website. Zolang je ingelogd blijft, zie je rechts bovenin het scherm jouw naam staan en in het menu 'Leden' verschijnen dan een aantal extra menukeuzes:

Kaaiman Kalender (iCAgenda) smile
Hier kunnen we centraal handige zaken vastleggen zoals nu het aanmelden voor het bestellen van een EHBO-kit en later deelname aan toertochten of bijvoorbeeld ons Kaaimannenfeest. De pagina bevat een uitleg wat we er al wel en nog net niet mee kunnen. 

Kaaiman Noodgevallen cry
Handige tips om ervoor te zorgen dat als jou iets overkomt, hulpverleners snel die informatie over jou kunnen vinden die van levensbelang kunnen zijn.

Kaaimannen Privacyverklaring cool
We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en willen transparant zijn wat dat voor onze vereniging, forum en website inhoud. 

Kaaimannen Vraag en Aanbod cool
Een variant op 'The Kaaiman Files', maar in deze aparte folder kunnen alle Kaaimannen en -vrouwen wel bestanden uploaden en zo zaken aan elkaar vragen of aanbieden. De pagina bevat een uitleg wat we er wel mee kunnen, maar ook wat beslist niet de bedoeling is.

'The Kaaiman Files' (met een knipoog naar de 'Panama Papers' surprised
)

Met het programma JDownloads kunnen we bestanden met elkaar delen. Er zijn aparte folders aangemaakt voor ons bestuur, de comités die de City MTB Toertocht en De Draai Classic organiseren en natuurlijk alle leden. De pagina bevat een uitleg wat we er al wel en nog net niet mee kunnen. 

Liefst uitloggen met de daarvoor bestemde keuze 'Uitloggen'. Doe je dit niet wordt je na enige tijd wel automatisch uitgelogd.
Veel plezier!

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: