default_mobilelogo

Elk jaar steunen De Kaaimannen vanuit de opbrengst van de City Mountainbike Toertocht een goed doel. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om iets te betekenen voor Petra Kerstens.

Petra zet zich al jaren in voor de strijd tegen kanker en organiseert elk jaar in de zomermaanden een muziekfestival in de Molenstraat in Roosendaal om hier geld voor in te zamelen. Het blijft bij Petra niet alleen bij geld inzamelen, want ze is ook al enkele jaren tijdens ColSensation naar de top van de Mont Ventoux gewandeld en heeft de vurige wens om dit jaar De Kale Berg per fiets te bedwingen.

Wat nog mistte was een geschikte fiets om die uitdaging mee aan te gaan en daar vonden wij een mooie aanleiding om onze hobby fietsen te verbinden met een goed doel en iemand die zich daarvoor inzet. Onlangs hebben De Kaaimannen Petra blij gemaakt met een supergave, stoere mountainbike, waarmee ze ongetwijfeld opnieuw de top van de Ventoux gaat bereiken.

Geschonken door De Kaaimannen namens alle deelnemers aan onze City Mountainbike toertocht en mede mogelijk gemaakt door Buurstee Bike Center uit Roosendaal.
Ze is er superblij mee!

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: