default_mobilelogo

Een jaarlijks terugkerende activiteit van De Kaaimannen is hun mountainbike toertocht: De Kaaimannen City MTB-toertocht! De eerstvolgende editie staat op 17 maart 2019 gepland.

Het parcours van deze unieke tocht loopt langs plaatsen in de bebouwde kom en omgeving van Roosendaal, waar je niet zomaar met je mountainbike of crosser komt. Alleen waar nodig kruist of volgt de route doorgaande wegen. Een prachtige tocht, meestal aan het einde van het winterseizoen, maar zeker geen tocht voor 'watjes', want het is aanpakken geblazen!

Deelnemers kunnen kiezen uit twee volledig uitgepijlde routes van 36 en 50 kilometer. Op twee punten in de route kan gekozen worden voor de korte of de lange editie. Voor elk wat wils dus!

Ongeveer halverwege de route is een rustpunt ingericht waar sportdrank, fruit en een versnapering aangeboden zal worden. Bij de finish is er gelegenheid om je fiets schoon te laten spuiten en hem in een bewaakte fietsenstalling te stallen. Uiteraard kan er na afloop onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat worden.

De kosten zijn € 5,=. Van de totaalopbrengst schenken De Kaaimannen jaarlijks een deel aan een goed doel.


De Kaaimannen

Shirtsponsoren:

Vrienden van De Kaaimannen: